Sam. Frid. Nathan. Mori theol. quondam doctor. er professor. ordin. in academia Lipsiensi super hermeneutica Novi Testamenti acroases academicae. - Morus, Samuel Friedrich Nathanael, 1736-1792. (Tufts University. Tisch Library., 2016)
Editioni aptavit praefatione et additamentis /instruxit Henr. Carol. Abr. Eichstädt, philos. doctor er professor extraordin. in academia Lipsiensi.; 1 online resource (2 volumes); Electronic reproduction. Medford, MA : Tisch Library, Tufts University, 2015. Scanned by the Boston Library Consortium/Open Content Alliance as part of the BLC OCA Digitization Project from a copy at the Tisch Library, Tufts University.