Historia antitrinitariorum, maxime socinianismi et socinianorum : quorum auctores, promotores, coetus, templa, ministri, scholae, praeceptores, officinae typographicae, bibliothecae, colloquia, synodi, sectae, pacificationes, studia irenica, indoles, disputationes, fata prospera et adversa, typis expressa pariter atque inedita, nec non opera illis opposita, ex fontibus, magnamque partem monumentis et documentis msscctis recensentur / Friderici Samuelis Bock, Sac. Reg. Mai. Pruss. in senatu ecclesiastico consil. s. theol. doct. graec. liter. in Academia Regiomontana prof. ordin. et Bibliothecae Regiae praefecti primarii. - Bock, Friedrich Samuel, 1716-1786. (Tufts University. Tisch Library., 2015)
Volume 2 of 3; 1 online resource (2 volumes in 3); Tome. 1:pars 1: xxx, [2], 556 p. -- Tome. 1:pars 2: xiii, [3], [557]-1092, [24] p. -- Tome 2: xxiv, 850, [26] p.; On title page, author's name precedes title.; Head- and tail- pieces.; Includes indexes.; Electronic reproduction. Medford, MA : Tisch Library, Tufts University, 2015. Scanned by the Boston Library Consortium/Open Content Alliance as part of the BLC OCA Digitization Project from a copy at the Tisch Library, Tufts University.